Du fattas mig

Gerbera

 

792 dagar. Du är saknad. Du fattas oss. Det är så mycket som hänt. Det är så mycket jag vill berätta. Älskar dig för alltid.

 

 

Posted in juni 2013 | Leave a comment

731 dagar sen jag såg dig sist

Min Jessi731 dagar av saknad. Mitt hjärta värker och min kropp känns tung. Längtan att få ses och höras är svår. Jag vill ha dig här, nära mig.

Det är ett heltidsarbete att lära sig hantera smärtan inom en.

731 dagar idag = 2 år

 

Posted in april 2013 | Leave a comment

Dagen idag = 666 dagar

Dagen idag. Nära men långt borta. Mitt hjärta är hos dig. Du fattas mig. Det är så mycket jag vill säga. Det är så mycket jag vill visa. Jag vill känna dig, jag vill ta i dig och jag vill krama dig hårt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posted in Februari 2013 | Leave a comment

606 dagar – Grattis på din dag

Min JessiIdag är din dag.

  • Jag vill säga Grattis på din födelsdag till dig.
  • Jag vill krama dig.
  • Jag vill  vi ska fika med ”din” pepparkakscheesecake.
  • Jag vill sjunga ”Ja må hon leva” till dig, (du skulle skratta och tycka att jag sjöng jättedåligt…)

Istället fick jag åka till minneslunden, tända ljus för dig. Jag har mått dåligt idag. Jag har gråtit och jag har saknat. 606 dagar är en lång tid. Nära men långt borta. Saknaden är enorm. Jag grät mera efter jag hört att dina kompisar också åkte till minneslunden och tände sina ljus på din dag. Nu ikväll är din pappa vid minneslunden och tänder sitt ljus för dig. Vi älskar dig.

Du fattas oss………Grattis på din dag min älskade flicka.

Posted in December 2012 | Tagged , | Leave a comment

Dagen idag – dagen igår

 

Jessica med sin systerson

I onsdags hämtade jag barnbarnen från dagis, på hemvägen så sa den äldsta (snart 4 år) —jag vill att Jessica ska komma, jag vill att hon ska vara här. Vi pratade om Jessica och att vi alla saknar henne så. Det var hon som lärde honom Tjing Tjang Tjong-ramsan. Han kommer ihåg ramsan. Vi har tränat med honom så att han ska kunna den. Det var Jessicas och hans ramsa.

Snart är det Jessicas födelsedag igen. Den andra utan henne. När jag tänker tillbaka på allt som har hänt så kan jag inte förstå hur allt har blivit. Jag väntar fortfarande på att hon ska ringa eller komma genom dörren och ropa hej.

 

Posted in November 2012 | 1 Comment

Dagen idag = 519 dagar

Dagen idag. 519 dagar. Evig saknad.

YouTube Preview Image

 

Posted in September 2012 | Tagged , | Leave a comment

Han har kommit

Han har kommit och du var inte här. Du fick inte se honom, liten och fin. Du skulle ha varit så stolt och glad. Du skulle ha skyndat dig dit för att få se honom. Du skulle vilja hålla honom, snosa med honom.

Var du än är så hoppas jag du ser honom, att du följer honom och ser honom växa upp.

 

Posted in September 2012 | Leave a comment

Svart och Vitt

Jag försöker verkligen, jag försöker varje dag och varje stund. Det går upp och det går ned. Det är väl så det är. Snart kommer det nya livet. Ett nytt litet liv. Jag ser fram mot det. Tre barnbarn att krama. Jag önskar så att Jessica hade fått vara med och uppleva den nya.

Jag läser två bloggar som är som natt och dag  (jag läser flera..). Den ena bloggen är svart. Där lever den unga tjejen i djupaste förtvivlan, i djupaste depression, men försöker och försöker komma tillbaks till livet igen. Jag önskar så att det går bra, att livet får en mening. Den andra bloggen är ljus, så ljus och romantisk, som i en dröm. Allt kretsar runt spetsgardiner, romantiska tillfällen, göra om, och göra om igen. Allt ska vara gammaldags, fint, blommor, matchande textilier osv osv.

Funderar mycket på vad livet är, vilka vägar vi tar, vad vi ser och inte ser. Vad är meningen med livet? Livet är konstigt, det svarta, mörka livet och det vita, ljusa livet. Hur ska vi leva. Varför får vissa leva i mörker och andra leva i ljuset. Verkligheten är kanske grå för många. Undrar ibland om någon kan gå igenom livet utan något mörker.

 

Posted in Augusti 2012 | Leave a comment

488 dagar

Du fattas mig.

488 dagar.

Posted in Augusti 2012 | Leave a comment

Om några veckor kommer någon….

Om några veckor är han här, och du fick aldrig ens hålla hans hand…. :*( ♥

En bild som berör mig djupt. En bild som är tagen av storasyster denna vecka. En egen kväll i minneslunden. Den säger så mycket, den är så fin, så svår. Bilden med texten delade hon med sig. Lycka för ett nytt liv, sorg för sin syster.

Efter över ett år håller jag på att plocka in kartonger från garaget. Kartonger som är Jessicas, med hennes saker som vi vill ha kvar. Minnen. Det är svårt, det är tungt. Det är så mycket. Många tankar, många funderingar. Allt är så fel.

 

Funderar på om jag ska fortsätta skriva här. Funderar på syftet. Vad är syftet? Jag kan nog inte riktigt svara på det.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Posted in Augusti 2012 | Tagged , , | Leave a comment